Van 23  maart 2002 tot en met 31 oktober 2015 maakte ik voor de PS van de Week van Het Parool elke zaterdag de pagina Mijn Amsterdam. Daarin vertelt een Amsterdammer wat zijn of haar favoriete restaurant, café, winkel, plek of huis is. Het kan ook zijn dat hij of zij dingen noemt die juist buitengewoon ergerlijk zijn, zoals Met pek en veren de stad uit of Grootste ergernis.

In februari 2013 was oud-collega Paul Westink zo aardig om mij te vragen om mijn persoonlijke Mijn Amsterdam in te vullen voor de Paroliebol, het internetoVan maart 2002 tot en met 31 oktober 2015 maakte ik voor de PS van de Week van Het Parool elke zaterdag de pagina Mijn Amsterdam. Daarin vertelt een Amsterdammer wat zijn of haar favoriete restaurant, café, winkel, plek of huis is. Het kan ook zijn dat hij of zij dingen noemt die juist buitengewoon ergerlijk zijn, zoals Met pek en veren de stad uit of Grootste ergernis.In februari 2013 was oud-collega Paul Westink zo aardig om mij te vragen om mijn persoonlijke Mijn Amsterdam in te vullen voor de Paroliebol, rgaan voor en door oud-Parolers. Ik kon toen nog niet weten dat ik ruim tweeënhalf jaar later ook zou gaan horen bij de oud-Parolers.

Hierbij voeg ik mijn eigen Mijn Amsterdam bij, wel een heel erg ego-Mijn Amsterdam…..

paroliebol nummer 2